Tentang Kami

Profil Perusahaan

AD343027B5BC80427A4D8B25265B4698

Damei Kingmech Pump Co., Ltd. mangrupikeun produsen pompa Cina profesional pikeun pompa industri. Taat kana prinsip nyayogikeun palanggan pikeun perlengkapan kualitas anu peryogi, perusahaan kami parantos ngembangkeun jinis-jinis alat pompa sareng bagian-bagian, sapertos pompa bubur, pompa API 610, pompa kimia, pompa limbah, pompa drive magnét sareng pompa cai bersih. Sadaya produk ieu parantos seueur dilarapkeun dina pertambangan, metalurgi, penambangan batubara sareng produksi pétrokimia, pembangkit listrik, suplai cai sareng saluran pembuangan sareng pembuangan sareng anu sanésna kualitas anu saé sareng kinerja anu dipercaya pisan ngabantosan aranjeunna ngagaduhan kapercayaan sareng ni'mat ti para nasabah. Samentawis éta, klep pompa kualitas sareng asesoris anu aya sayogi pikeun pangguna.

Ngalaman

QQ图片20200910155756

Pabrik kami didirikeun taun 2007 sareng parantos ngawangun skala "3.13.30.300", nyaéta, 3 basis produksi, pangalaman euyeub 13 taun, 30 insinyur ahli, 300 klién satia. Didukung ku tim téknisi anu terampil khusus dina desain pompa, prototipe sareng tés, DAMEI tumuh lumayan gancang dina sababaraha taun ka pengker sareng parantos ngembangkeun alat pompa anu mayit numutkeun nyumponan kabutuhan pasar. Salaku produk urang ngagambar ningkat perhatian ti konsumén global, urang mimiti ngawangun tim profesional konsultan penjualan. Aranjeunna saé pisan dina penilaian sareng pemecahan masalah di tempat, ngabantosan anjeun sareng pamariksaan peralatan, panyaluyuan pompa sareng motor, komisi sistem pompa.

Pabrik

Kantor pusat perusahaan kami perenahna di kota Shijiazhuang, ngalangkungan rohangan lantai 750m2. Ayeuna, langkung ti 20 padamel profesional damel di ditu. Tilu pepelakan anu kami ngadegkeun masing-masing aya di Shijiazhuang (pompa bubur), Dalian (pompa kimia), Shenyang (API 610 Petro-pump), anu masing-masing ngadamel pompa saluyu sareng standar ISO9001, QA / QC, CE Mark , Tanda IQNet sareng standar industri internal sanés. Katiluna pepelakan ieu dilengkepan lokakarya modéren dimana aya alat-alat canggih pikeun pabrik, dirakit, diuji sareng dirawat. Inpormasi lengkep ngeunaan aranjeunna nyaéta daptar di handap:
1. Pabrik Shijiazhuang: lanté luar angkasa: 8000m2, bengkel: 2200m2, padamel: 30;
2. Pabrik Dalian: lanté luar angkasa: 20000m2, bengkel: 10000m2, padamel: 120;
3. Pabrik shenyang: bengkel: 1600m2, padamel: 30.
4. Total: bengkel: 13800m2, padamel: 180.

Kauntungan

Shijiazhuang-test-sstation

Kusabab didirikan, perusahaan urang parantos nuturkeun prinsip panyayogian jinis pompa canggih. Dumasar kana pangalaman taun kami di R&D sareng pabrik pompa, kami parantos ngembangkeun seueur jinis pompa sareng bagian anyar, sapertos pompa tina bahan hi-chrome sareng A09, Ti sareng Ti alloy pump sareng valves, pompa froth horizontal, BB2 ageung pompa sareng stasiun pelumasan nyalira (dilengkepan ku bantalan Kingbury) ogé bantalan silikon karbon pikeun pompa VS4. Kusabab tim R&D urang parantos narabas dina sababaraha masalah téknis anu rumit, urang ayeuna tiasa nyayogikeun pompa pasar anu gaduh kakuatan maksimum 1000kW sareng kepala maksimum1000m sareng damel lancar dina suhu luhur 400 ° C. Langkung seueur pompa spésifikasi anu langkung ageung bakal dikembangkeun di pikahareupeun, nyumponan sarat konsumén anu langkung luhur pikeun alat pompa.

Kusabab didirikan, perusahaan urang parantos nuturkeun prinsip panyayogian jinis pompa canggih. Dumasar kana pangalaman taun kami di R&D sareng pabrik pompa, kami parantos ngembangkeun seueur jinis pompa sareng bagian anyar, sapertos pompa tina bahan hi-chrome sareng A09, Ti sareng Ti alloy pump sareng valves, pompa froth horizontal, BB2 ageung pompa sareng stasiun pelumasan nyalira (dilengkepan ku bantalan Kingbury) ogé bantalan silikon karbon pikeun pompa VS4. Kusabab tim R&D urang parantos narabas dina sababaraha masalah téknis anu rumit, urang ayeuna tiasa nyayogikeun pompa pasar anu gaduh kakuatan maksimum 1000kW sareng kepala maksimum1000m sareng damel lancar dina suhu luhur 400 ° C. Langkung seueur pompa spésifikasi anu langkung ageung bakal dikembangkeun di pikahareupeun, nyumponan sarat konsumén anu langkung luhur pikeun alat pompa.

Pasar

Atuh kualitasna saé, jinisna euyeub ogé kinerja anu dipercaya pisan, produk kami parantos diékspor ka pasar luar negeri, sapertos Kanada, AS, Inggris, Perancis, Australia, Céko, Polandia, Sor-Afrika, Argentina, Indonésia, Filipina , Kazakhstan, UAE, Pakistan sareng anu sanésna dina waktos anu sasarengan, kami parantos ngajalin hubungan koperasi sareng seueur perusahaan internasional sapertos Anglo American plc., Barrick Gold Corporation, BHP Billiton Ltd, Philex Mining Corporation, pertambangan afrika anyar Plc., KAZ Minerals, Kazzinc Group sareng India Aluminium pertambangan sareng Fatima Pupuk Company Limited sareng sajabana.

Salapan taun ka pengker parantos nyaksian usaha hébat urang dina P&P sareng pabrik pompa sareng bagian. Nanging, tanpa kapercayaan sareng dukungan anu kuat, kami moal nampi naon anu urang ngagaduhan atanapi janten saha kami. Ku alatan éta, ka hareupna, urang pasti bakal masihan langkung seueur upaya dina pamekaran sareng pembuatan produk anu langkung seueur kualitas sareng nyayogikeun jasa anu langkung perhatian sareng berorientasi ka palanggan, maju ka sapanjang jalan pikeun kasuksésan anu langkung ageung.

DEE2CB20746C5CE4A7535FCA1D1B9B63