API610 BB4 (RMD) Pompa

Pedaran pondok:

Ukuran: 4-10 inci

Kapasitas: 100-580 m3 / h

Sirah: 740-2150m

Suhu: 0-210 ° C

Bahan

1. Casing sedot, casing debit, diffuser, sareng impeller: baja karbon tina baja Chrome.
2. Aci, nganggo cincin sareng rungkun diffuser: baja alum krom tina waja Chrome.


Detil Produk

Tanda Produk

Kurva kinerja:

Pangwangunan

1. Pompa nyaéta casing sectional, pompa sentrifugal multi-tahap. Casing nyeuseup, panggung casing sareng casing debit kaku dicekel ku baud. Sendi antara casing ieu utami disegel ku cara kontak logam-logam. Sacara saderhana, o-ring dianggo salaku segel bantu.
2. Potongan-potongan ngajalin dianggo pikeun nyeuseup, panggung sareng ngaluarkeun casing tina pompa pakan tekanan tekanan MSHB jenis.

Panyegelan aci

1. aci tina pompa ieu disegel ku lemes-paking sareng cai tiis. Di daérah panyegelan aci, poros pompa dijagaan ku panangan anu tiasa dirobih.

Bantalan sareng alat saimbang aksial

2. Majelis puter dirojong ku bantalan geser dina kadua tungtung poros pompa. Bantalan pompa dipaksa-pelumas. Sistem minyak dilengkepan pikeun pompa tipe DG. Dorong aksial osis rotor saimbang ku kasaimbangan disk. Sareng bantalan dorong nyaéta laso anu disayogikeun pikeun nanggung résidu aksial résidu disababkeun ku robih kaayaan damel.

Nyupiran

1. Pompa langsung disetir ku motor ngalangkungan kopling. Gigi, gandeng mémbran sareng gandeng hidrolik tiasa dianggo numutkeun sarat klien. Pompa tiasa disetir ku turbin motor.
2. arah pompa tina pompa anu jarum jam upami ditingali tina tungtung nyetir.
3. Ketik MSH tekanan tinggi pompa kompan pakan dianggo pikeun nyoco tekanan tinggi ketel tina ngompa tekanan tinggi cai bersih.

Aplikasi

Seueur dianggo dina industri cai


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami