Modél API610 VS1 Pump VTD

Pedaran pondok:

Pompa Tipe VS1 nyaéta liang baseuh, pompa diffuser casing tunggal anu ditunda kalayan debit ngaliwatan kolom numutkeun API 610.

Ukuran: 4-32 inci

Kapasitas: 100-10000m3 / h

Sirah: 0-200m

Suhu: 0-210 ° C

Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCU


Detil Produk

Tanda Produk

Ringkesan

Pompa API610 VS1 ieu mangrupikeun alat pompa énggal anu kami parantos ngembangkeun dumasar kana téknologi canggih dunya.

Kusabab sadaya prosés manufaktur pompa ieu sacara ketat taat kana standar API610, pompa aliran campuran campuran tunggal tahap (tahap ganda) sentrifugal ieu ngagaduhan kualitas anu saé sareng performa anu dipercaya pisan, cocog pisan pikeun nganteurkeun cai siklik dina pembangkit listrik sareng zat beusi dina pepelakan waja. Di sagigireun éta, éta ogé tiasa diterapkeun dina ngawangun kapal, panguburan cai, pembuangan limbah sareng irigasi pertanian.

Fitur Struktural API610 VS1 Pump

1. Alat-alat pompa ieu resep tingkat aliran anu langkung handap, beurat enteng sareng ruang instalasi anu langkung alit. Éta tiasa langsung dimimitian sareng pangguna henteu kedah nyuntikkeun cai kana éta.
2. Éta resep efisiensi operasi tinggi anu dibasajankeun 80% dugi ka 89%.
3. Tina érosi kavitasi anu langkung handap, pompa ieu hirup langkung lami, cukup aman sareng dipercaya.
4. Pompa sentrifugal API610 ieu lumayan cocog pikeun ngalirkeun cai murni sareng cai laut tina

Suhu langkung handap tina 85 ℃。

5. Alat sambungan pikeun pompa sareng motor. Dasar tunggal: duanana dipasang dina basa anu sami. Dasar dobel: masing-masing dipasang dina dasar. Ngaleupaskeun pompa ieu dipasang dina dasar atanapi handapeun dasarna.
6. Tangki sedot pikeun pompa aliran campuran ieu nyaéta kolam anu diperhatoskeunana. (Numutkeun kabutuhan konsumén, urang ogé tiasa nyayogikeun pompa modél ieu anu tank sedotna mangrupikeun pit garing)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami