Ahli & Insinyur

Nami: David Song
Lahir: 1970
Posisi: Ahli Pompa Kimia
Bubuka: Anjeunna diajar mesin hidrolik jurusan Gansu Industri University ti taun 1990 dugi ka 1994. Digawekeun di jurusan desain pompa di Dalian Acid Pump Works ti taun 1994 dugi ka 1997. Di damel di jurusan desain pompa di Dalian Sulzer ti taun 1997 dugi ka 2000. Digawekeun salaku insinyur umum di Dalian Hermetic Pump ti 2000 nepi ka 2004. Digawekeun salaku API 610 pompa insinyur senior di Shijiazhuang Damei Kingmech ti 2005.
Kauntungan: Pompa API 610, khususna VS4 & VS 5 pompa; pompa magnét
Nami: Robin Yu
Lahir: 1971
Posisi: API610 Pump Expert
Bubuka: Anjeunna nyandak jurusan mesin hidrolik di Universitas Ilmu Pengetahuan sareng Teknologi Jiangsu ti 1989 dugi ka 1993.
Didamel di jurusan desain pompa API610 di Shenyang Pump Works ti 1993 dugi ka 1997. Digawé salaku diréktur di departemen desain pompa API610 di Shenyang Pump Works ti 1997 dugi ka 2004. Digawé salaku insinyur senior pompa API610 di Shijiazhuang Damei Kingmech ti 2005.
Kauntungan: Pompa API 610, khususna pompa BB4 sareng pompa BB5; Pompa pembangkit listrik
Nami: Paul Zhao
Lahir: 1971
Posisi: Ahli pompa bubur
Bubuka: Anjeunna nyandak jurusan mesin hidrolik di Universitas Industri Gansu ti taun 1990 dugi ka 1994. Di damel di jurusan desain pompa di Shijiazhuang Pump dianggo ti taun 1994 dugi ka 1997 Digawé di departemén Impor & Ékspor di Shijiazhuang Pump Industrial Group ti taun 1997 dugi ka 2006. Di damel salaku pompa internasional di Shijiazhuang Damei Kingmech ti 2006.
Kauntungan: Inggris, Teknologi pompa kalebet pamilihan pompa, palayanan, kontrol kualitas jsb.
Nami: Johnny Chang
Lahir: 1984
Posisi: Insinyur Aplikasi Pompa Slurry
Bubuka: Anjeunna gratuated ti Luoyang Institute of Science and Technology. Pokokna nyaéta desain kapang. Ti 2008 dugi ka 2010, anjeunna damel salaku lalaki téknis desain prosés di Luoyang Mould Manufacturing Co., Ltd. Ti saprak 2010, anjeunna ngiringan Damei Kingmech Pump Co., Ltd salaku insinyur anu tanggung jawab jasa téknis pompa bubur.
Kauntungan: Téknologi pompa slurry inculding desain struktur, dukungan téknologi sareng layanan purna jual.
Nami: Vincent Zhang
Lahir: 1985
Posisi: Pompa kimia / insinyur aplikasi pompa API610
Bubuka: Anjeunna nyandak jurusan desain mékanis, pabrik sareng otomatisasi di Xingtai Institute of Munitions Industry ti taun 2004 dugi ka 2007 sareng diajar deui di Universitas Téknik Hebei di 2010. Anjeunna jago ngagunakeun perangkat lunak pamilihan tipe Pump, AutoCAD 、 CAXA sareng sajabina. Ti taun 2006 dugi ka 2014, anjeunna damel dina desain, produksi, dukungan téknologi pompa kecepatan tinggi khusus sareng pompa Kimia API di Beijing Special Pump Co., Ltd. Ti saprak 2014, anjeunna ngagabung sareng Shijiazhuang Damei Kingmech Pump Co., Ltd anu ngurus jasa téknis tina pompa API 610.
Kauntungan: Pilihan modél, desain, dukungan téknis pompa API 610 sareng pompa kecepatan tinggi khusus.
Nami:
Wang
Lahir: 1991
Posisi: Insinyur aplikasi Slurry Pump
Bubuka: Anjeunna lulusan Universitas Élmu Hebei sareng téknologi kalayan mendesain mékanis utama sareng manufaktur ti taun 2010 dugi ka 2014. Saatos kalulusan anjeunna ngagabung sareng Shijiazhuang Pump Co., Ltd salaku posisi insinyur. Anjeunna jawab jasa téknis pikeun pompa anu diperyogikeun ku klien. Anjeunna ahli dina ngadamel gambar 2 D sareng 3 D ku ngagunakeun perangkat lunak Auto CAD, Pro / E sareng sajabina sareng anjeunna hususna ahli dina survey bagian sareng narjamahkeun kana modél 3D .. Ti saprak 2017, anjeunna ngagabung sareng Shijiazhuang Damei Kingmech Pump Co., Ltd anu ngurus jasa téknis pompa bubur.
Kauntungan: Téknologi pompa slurry inculding desain struktur, dukungan téknologi sareng layanan purna jual.