Pompa didorong magnét abdi

Pedaran pondok:

Ukuran: DN25 ~ DN300

Kapasitas: ~ 800m3 / h

Sirah: ~ 300m

Suhu: kirang ti 120 ℃

Tekanan: 2.5 ~ 10MPa

Kakuatan: ~ 280kW

Bahan: Baja cor, stainless steel 304/316/321 / 316Ti / 904L, Duplex, Hastelloy, Titanium sareng Titanium alloy sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur desain:

  1. 1. poros panjang pompa beuleum
  2. 2. jero maksimum beuleum nyaéta 7m.
  3. 3. Pompa cair bahaya bakal dilengkepan cangkang wadah dobel, éta bakal janten alarm nalika cangkang kontén munggaran lekaged.
  4. 4. poros nyetir dirojong ku rolling bantalan, rolling bantalan nyaéta pelumasan minyak; aci pompa dirojong ku hidrolik ngageser bantalan, ngageser bantalan dilumasi ku cairan pompa tina pompa.
  5. 5. pompa magnét tiasa ngahontal éta tanpa kabocoran, éta's cocog pikeun mindahkeun korosif, toksik, gampang ngabakar, ngabeledug, mahal atanapi gampang cairan gasifikasi. Salaku tambahan, pompa magnét ogé cocog pikeun nyayogikeun suhu luhur, cairan suhu rendah sareng cairan dina kaayaan vakum.
  6. 6. Blok magnét pompa magnét mangrupikeun kualitas tinggi langka bumi permanén bahan magnetik-samarium kobalt, demagnetisasi anu teu tiasa dibalikkeun suhu luhur tiasa ngahontal 400-450 , éta dijamin pinuh gandeng magnét kalayan kinerja anu dipercaya. Nalika éta dianggo normal, gandeng magnét sareng motor induksi tilu fase ngoperasikeun sinkron sareng éta ngagaduhan kinerja anu stabil. Naon's langkung, magnet permanén gaduh stabilitas anu luhur pisan, sareng tiasa nyegah karusakan nalika dirakit sareng perakitan rotors atanapi pompa damel dina torsi maksimum.
  7. 7. Aya bantalan geser dina pompa magnét, tah éta's cocog pikeun beroperasi teras-terasan. Coba pikeun nyingkahan waktos anu nyatakeun, biasana henteu ngaleuwihan 10 kali dina sajam. Maka éta tiasa ngirangan abrasi kana bantalan ngageser nalika ngamimitian sareng lirén, sareng manjangkeun umur damelna.
  8. 8. Pikeun pompa magnét suhu luhur, aya bagian anu diperpanjang antara pompa sareng gandeng magnét, anu ngawangun dua siklus mandiri.
  9. 9. Nalika digawé, gaya aksial pompa magnét sacara otomatis nyaimbangkeun ku kakuatan hidrolik, disk dorongan ngan ukur nyorong dorong aksial instan nalika pompa ngamimitian sareng ngeureunkeun.

Fitur aplikasi:

Pompa beuleum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami