MZF Pompa Magnetic Drive

Pedaran pondok:

Ukuran: DN25 ~ DN400

Kapasitas: ~ 2000m3 / h

Sirah: ~ 250m Suhu: kirang ti 250 ℃

Tekanan: 2.5MPa ~ 10MPa

Kakuatan: ~ 560kW

Bahan: Baja cor, stainless steel 304/316/321 / 316Ti / 904L, Duplex, Hastelloy, Titanium sareng Titanium alloy sareng sajabana


Detil Produk

Tanda Produk

 Fitur desain:

  1. 1. tahap tunggal nyeuseup tunggal, overhanjeunng struktur
  2. Pompa magnét 2.MZF mangrupikeun jenis pompa sentrifugal anu teu nganggo segel aci, lengkep tanpa kabocoran, sareng didorong ngalangkungan kopling magnét, sareng kagolong kana anggota kulawarga anu didorong magnét.
  3. 3. Éta ngadopsi sirkulasi internal sedeng pikeun lubricate sareng niiskeun gandeng magnét sareng bantalan ngageser. Sirkulasi internal kalebet sirkulasi internal tekanan tinggi sareng sirkulasi tekanan rendah. Pompa sirkulasi internal tekanan tinggi cocog pikeun média anu gampang pikeun vaporisasi, pompa sirkulasi internal tekanan rendah cocog pikeun médium anu sanés easy pikeun vaporisasi.
  4. 4. Pompa cair bahaya bakal dilengkepan kalayan dobel ngawadahan cangkang, Éta bakal janten alarm nalika cangkang kontén munggaran lekaged.
  5. 5. jaket pemanasan sareng jaket pendingin tiasa dianggo numutkeun kaayaan damel.
  6. 6. Blok magnét pompa magnét mangrupikeun kualitas tinggi langka bumi permanén bahan magnetik-samarium kobalt, demagnetisasi anu teu tiasa dibalikkeun suhu luhur tiasa ngahontal 400-450 , éta dijamin pinuh gandeng magnét kalayan kinerja anu dipercaya. Nalika éta dianggo normal, gandeng magnét sareng motor induksi tilu fase ngoperasikeun sinkron sareng éta ngagaduhan kinerja anu stabil. Naon's langkung, magnet permanén gaduh stabilitas anu luhur pisan, sareng tiasa nyegah karusakan nalika dirakit sareng perakitan rotors atanapi pompa damel dina torsi maksimum.
  7. 7. Nalika digawé, gaya aksial pompa magnét sacara otomatis nyaimbangkeun ku kakuatan hidrolik, disk dorongan ngan ukur nyorong dorong aksial instan nalika pompa ngamimitian sareng ngeureunkeun.

Aplikasi

Pompa magnét tiasa ngahontal éta tanpa kabocoran, éta cocog pikeun mindahkeun korosif, toksik, gampang ngabakar, ngabeledug, mahal atanapi gampang gasifikasi cairan. Salaku tambahan, pompa magnét ogé cocog pikeun nyayogikeun suhu luhur, cairan suhu rendah sareng cairan dina kaayaan vakum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami