Instrumén tés

Stasion tés Dalian
Tés karasa
Tes noise sareng geter
Tekanan Gage
Tes PT 
Stasiun uji Shenyang
Systasi uji Shijiazhuang
Spéktrometer
Tés Tempreature
Detéksi Flaw Ultrasonik
Spéktrométer XRF
3D scanner