VSD Vertical Sump Pump (Repalce SP)

Pedaran pondok:

Kisaran kinerja

Ukuran: 1.5-12 inci

Kapasitas : 17-1267m3 / h

Sirah: 4-40m

Bahan: Cr27, Cr28, bahan palapis karét


Detil Produk

Tanda Produk

Pompa tipe VSD nangtung, pompa bubur sentrifugal beuleum dina sump pikeun jalan. Éta dirarancang pikeun kiriman abrasif, partikel ageung sareng slurries kapadetan tinggi. Pompa ieu henteu peryogi segel aci sareng cai sealing. Éta ogé tiasa dioperasikeun normal pikeun tugas nyeuseup anu teu cekap. VSD didieu hartosna Pompa Sust Duty Slutry Vertical.

anu cocog pikeun kaayaan kerja tingkat anu langkung jero. Konstruksi bantalan pituduh ditambihkeun kana pompa dina dasar pompa standar, janten pompa éta nganggo operasi anu langkung mantep sareng rentang aplikasi anu langkung lega, tapi cai siraman kedah dipasang dina bantalan pituduh.

Bagian baseuh tina pompa VSD jinis didamel tina logam tahan abrasi

Sadaya bagian tina pompa VSD jinis anu dicelupkeun dina cairan dijejeran ku palapis luar karét. Aranjeunna cocog pikeun ngangkut bubur abrasive sudut no-edge

Fitur desain

Majelis Bantalan 一 Bantalan, aci sareng perumahan dibanding proporsi pikeun nyingkahan masalah anu aya hubunganana sareng operasi poros cantilever dina zona kecepatan kritis anu munggaran.

Majelis dilumaskeun gajih sareng disegel ku labirin; luhurna gajih diberesihan sareng bagian handapna dijaga ku siram khusus. Bagian luhur atanapi bantalan tungtung drive mangrupikeun jinis roller paralel sedengkeun bantalan handap mangrupikeun roller taper ganda kalayan float end preset. Susunan bantalan kinerja tinggi sareng batang kuat na ngaleungitkeun
kabutuhan bantalan beuleum anu langkung handap.

Kolom Majelis 一 Sepuhna didamel tina waja hampang. Model VSDR elastomer katutupan

Casing 一 Boga gagantel baud anu saderhana kana dasar kolom. Éta didamel tina campuran tahan maké pikeun SP sareng tina elastomer anu kapang pikeun VSDR.

Impeller 一 Dobel sedotan ganda (lebet luhur sareng handap) ngainduksi beban bantalan aksial anu lemah sareng ngagaduhan vanes anu beurat pikeun résistansi pakean maksimal sareng pikeun ngatasi padet anu ageung. Ngagem paduan tahan, poliuretan sareng impeller elastomer anu dibentuk tiasa ditukeurkeun. Impeller diluyukeun sacara aksial dina casting nalika dirakit ku shims éksternal handapeun suku perumahan bantalan. Teu kedah disaluyukeun deui.

Saringan Atas 一 Turunkeun bolong logam; snap-on elastomer atanapi polyurethane pikeun pompa VSD sareng VSDR. Saringan pas dina lawang kolom.

Galur Handap 一 Logam baud atanapi poliuretan kanggo SP; dibentuk snap-on elastomer pikeun VSDR.

Ngaleupaskeun Pipa 一 Logam pikeun VSD; elastomer katutupan pikeun VSDR. Sadaya bagian logam anu baseuh leres-leres karat dijagaan.

Bantalan Tilelep 一 Teu aya

Agitasi 一 Susunan konéksi semprot agitator éksternal tiasa dipasang kana pompa salaku pilihan. Alternatipna, agitator mékanis dipasang kana aci diperpanjang anu nonjol tina panon impeller.

Bahan 一 Pompa tiasa didamel dina bahan tahan kasar sareng korosif

Aplikasi

Metalurgi, Pertambangan, Batubara, Kakuatan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami