Model API610 OH2 Pump CMD

Pedaran pondok:

Pompa CMD tipe mangrupikeun pompa sedot tungtung pusat anu dipasang tengah anu dipasang dumasar kana API 610.

Ukuran: 1-16 inci

Kapasitas: 0-2600 m3 / h

Sirah: 0-300m

Suhu: -80-450 ° C

Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, Titanium, Titanium Alloy, Hastelloy Alloy


Detil Produk

Tanda Produk

Rentang aplikasi

Pikeun ngompa média anu beresih, rada tercemar, tiis, panas, nétral kimia atanapi agrésif.

 Dina pabrik kilang, industri pétrokimia, ngolah batubara sareng rékayasa suhu handap.

 Dina industri kimia, industri kertas, industri bubur, industri gula sareng industri pengolahan umum.

 Dina industri cai, tutuwuhan desalinasi cai laut.

 Dina pemanasan sareng AC.

 Tutuwuhan kakuatan.

 Dina rékayasa perlindungan lingkungan.

 Dina industri kapal sareng lepas pantai.

Desain

Panggung tunggal, horisontal, radial split volute casing pump sareng suku dina centerline sareng single entry radial impeller,, sedot aksial, debit radial. Gumantung kana kaayaan operasi liang kasaimbangan hidrolik. Casing panutup ku sambungan pendinginan atanapi pemanasan, panyegelan aci ku bungkus atanapi segel mékanis tina desain naon (tunggal atanapi ganda damel), konéksi pikeun niiskeun, siram atanapi nyegel cairan Piagam standarisasi numutkeun rencana API.

Tiis tina alas piring dasar tiasa. Flensa tiasa numutkeun DIN atanapi ANSI. Tekanan nominal anu sami pikeun nyeupan sareng flensa debit.

Pitunjuk puteran jarum jam ningali tina tungtung anu disetir.

Ngompa Sedeng

1. Asam sulfat, asam nitrat, asam hidroklorat, asam fosforat pikeun asam organik sareng asam anorganik anu dina sababaraha suhu sareng kaayaan.

2. Sodium Hidroksida, natrium karbonat sareng cairan basa dina sababaraha suhu sareng konsentrasi.

3. Sadayana jinis larutan uyah.

4. Rupa-rupa produk kimia petro cair, sanyawa organik ogé bahan baku kalayan perilaku korosi sareng produkna.

Ayeuna, bahan anti korosif pikeun pompa anu disayogikeun ku pepelakan urang tiasa nyumponan sadaya kabutuhan médium anu parantos disebatkeun di luhur.

Punten nyayogikeun kaayaan jasa jéntré pikeun pompa ka kami, nalika anjeun mesen.

Kauntungan:

1. Desain sareng standar pangropéa anu patuh sareng industri prosés dijamin. Ngaleungitkeun gancang atanapi ngarakit. Ngabongkar tanpa ngaleungitkeun pipa sareng supir.

2. Ngan ukur 7 pigura bantalan pikeun 48 ukuran. Hydraulics Sarua (impellers) sareng pigura bantalan sakumaha pikeun seri tugas ringan atanapi sedeng CHZ

3. Laju dahan rendah, tingkat noise handap. Kusabab ukuran primér tambahan dina impeller, umur panjang dinilai tina casing.

4.Casing gabungan moal tiasa pegat. Patuh optimal sareng sagala rupa kaayaan operasi, impeller katutup ku efisiensi tinggi, NPSHR low

5. patuh optimal sareng sagala rupa kaayaan operasi, impeller katutup ku efisiensi tinggi, NPSHR low.

6. Nalika cingcin sareng cingir impeller sareng segel aci tiasa dianggo, casing, impeller sareng aci tiasa dianggo deui. Anggo leutik casing sareng impeller ngagem cincin kusabab teu aya padatan.

7. stabil, aligning posisi aci, aci kuat kalayan deflection aci leutik, sababaraha komponén. Sababaraha cék bantalan diperyogikeun. Henteu dianggo pipa cai tiis

Tinimbangan ékonomi

1. reliabiliti tinggi sareng silih tukeur. Pondok pareum-handap. Biaya perawatan murah

2.Sababaraha komponén, ékonomi saham saham nyepetkeun, béaya rendah ngajaga saham.

3. umur panjang dipeunteun tina bantalan antifriction, umur panjang dipeunteun segel aci, waktos anu pondok pikeun shutting- down, biaya perawatan murah efisiensi langkung luhur, low operasional

4. Biaya murah pikeun dukungan kerja pipa sareng perlindungan sora, suku cadang anu murah sareng biaya perbaikan, reliabilitas anu luhur.

5. reliabiliti tinggi tina pompa, période pangropéa anu rendah, biaya énergi anu lemah kusabab pilihan pompa ati-ati. Biaya investasi leutik pikeun pepelakan.

6. Simpen lumayan pikeun ngalereskeun sareng nyéépkeun saham nyepetkeun biaya, waktos perbaikan pondok.

7. umur panjang dipeunteun tina bungkus atanapi segel mékanis. Cekak peureum. Pangropéa gampang, béa operasi anu murah. Henteu aya biaya investasi pikeun sistem pendinginan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami