PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur

Pompa didorong magnét abdi

Fitur desain: 1. Long aci beuleum pompa ...

MZF Pompa Magnetic Drive

Rentang kinerja: Ukuran: DN25 ~ DN400 ...

Modél API610 VS4 Pump LYD

DESCRIPTION VS4 pompa dikembangkeun salaku hiji -...

Model API610 OH2 Pump CMD

Rentang aplikasi Kanggo ngompa bersih, sakedik ...

VSD Vertical Sump Pump (Repalce SP)

Pompa tipe VSD nangtung, bubur sentrifugal ...

Pompa TCD Cyclo Vortex (Repalce TC)

The TCD Pumps dirancang khusus pikeun ...

HFD Horizontal Froth Pump (Repalce AHF)

Fitur desain pompa HFD Slurry ...

SADANGNA Kuat Abrasif Kuat Slurry Pump (Repalce AH)

Fitur desain pompa HAD Tipe anu cantilevered ...
southeast__5_-removebg-previe
  • AD343027B5BC80427A4D8B25265B4698

TENTANG KAMI

urang teras-terasan kana prinsip téknologi sareng kualitas langkung diutamakeun.

Damei Kingmech Pump Co., Ltd. mangrupikeun produsen pompa Cina profesional pikeun pompa industri. Taat kana prinsip nyayogikeun palanggan pikeun perlengkapan kualitas anu peryogi, perusahaan kami parantos ngembangkeun jinis-jinis alat pompa sareng bagian-bagian, sapertos pompa bubur ...