Modél API610 VS4 Pump LYD

Pedaran pondok:

Kapasitas: 2 ~ 400m3 / h

Sirah: 5 ~ 100m

Suhu ngagawekeun: -20 ℃ ~ + 120 ℃


Detil Produk

Tanda Produk

URAIAN

Pompa VS4 dikembangkeun salaku panggung tunggal, sedutan tunggal, pompa sentrifugal nangtung, sareng impeller tertutup, desain pompa sareng pabrikan numutkeun standar GB5656-1994; bantalan luhur nyaéta bantalan antifriction SKF, dilumasi ku gajih basis Li; Pompa dilengkepan gandeng fléksibel.

Inpormasi lengkep sareng data operasi ningali datasheets.

Struktur

Struktur 1.Shaft disambungkeun aman tur dipercaya.

Bagian 2. rotator tiasa janten pangaluyuan aksial

3. bagian rotor ngadopsi ngadukung multipoint sahingga operasi pompa tiasa aman sareng dipercaya.

4. Bantalan geser ngadopsi pelumas diri atanapi pelumasan luar.

5. Nalika ngamimitian, impeller leres-leres kasurupan dina médium, janten ngamimitianna gampang sareng teu aya masalah pembuangan.

6. Éta ngadopsi ganda voling casing (nalika ukuran flange langkung ageung tibatan 80mm), éta ngajantenkeun gaya radial alit pikeun bagian rotator sareng defleksi alit pikeun aci. Bantalan ngageser bakal gaduh abrasi alit sareng umur jasa anu panjang.

7. Ningali tina sisi motor, arah rotasi pompa: CW

APLIKASI

1. Pembangkit listrik téa

2. Tutuwuhan kimia

3. Tutuwuhan tutuwuhan tambihan

4. Ngalereskeun pabrik ngagiling waja

5. Pabrik kertas

6. Tutuwuhan semén


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami