Kasus palanggan

Klién: Tambang Cooper di Filipina

Model pompa 12 inci pompa di tambang Filipina, tambang uji coba kahirupan hirup ku ngompa bijih garing.
Panyekel: Damei kingmech
Model Pompa: bahan 350x300ST-HAD A09
Posisi damel: Siklon feeder ngompa saatos ngagiling
Pamasangan tanggal: Nov 21,2008
Tanggal tarik: Sep.21,2009 T
Total bijih garing damel: 700,398,5 ton Waktos operasi: 3294,6 jam
Katerangan: kahirupan pompa urang langkung lami 10% tibatan Warman, dua kali hirup tibatan pemasok Cina anu sanés. Pos sateuacanna: Klién: Chuquicamata tina codelco chile
Pos salajengna: Teu aya
TypeInfo: Conto Mitra

Klién: Chuquicamata tina codelco chile

Klién: Chuquicamata tina codelco chile (Pertambangan tambaga anu pang gedéna di dunya) Posisi damel: Prosedur puls  
Panyekel: Damei kingmech  
Model Pompa: 250x3200F-HAD Kalayan motor 200kw WEG.  
Parameter: Q = 500m3 / h, H = 63m, n = 825rpm, Eff. = 75%, P = 132kw  
Bahan: Karét sareng palapis logam. S
eal: Sistem mékanisme siram mékanik Aesseal API52  
Impeller: épisién efisiensi tinggi (tanpa baling-baling deui) max Eff. = 81%  
Tanggal pamasangan: Maret 2011.  
Kahirupan damel: Langkung ti satengah taun tanpa ngarobah bagian baseuh.  
Pos sateuacanna: Klién: Penambangan tambaga Filipina  
Pos salajengna: Klién: Tambang Cooper di Filipina  
TypeInfo: Conto Mitra

Klién: Penambangan tambaga Filipina

Klién: Penambangan tambaga Filipina
Posisi damel: Ngepaskeun pompa
Panyekel: Damei kingmech
Model pompa: pompa 200 / 150E-HAD
Bagéan baseuh: Karét
Tanggal pamasangan: Okt, 2010.
Katerangan: Pompa ieu damel dina buntut salami sataun. Klién hoyong mindahkeun pompa ieu ka pompa feeder siklon kadua dina Oktober 2011. Aranjeunna mendakan sadayana pelapis karét sareng impeller masih dina posisi anu hadé nalika aranjeunna hoyong ngarobih pelapis karét éta, janten klien henteu ngarobih nanaon sareng masang pompa ieu dina pabrik kadua. Para padamel masang pompa handapeun pabrik dina gambar ieu.
Pos sateuacanna: Klién: Cuba Nikel Pertambangan
Pos salajengna: Klién: Chuquicamata tina codelco chile
TypeInfo: Conto Rakan

Klién: Pertambangan Nikel Kuba

Klién: Pertambangan Nikel Kuba
Panyadia: Dameikingmech
Model Pompa: CMD
Ketik: API610 OH2
Bahan panutup casing sareng casing: Paduan gancang C276
Bahan impeller: titanium C3
Cair: asam korosif beurat dina 150 derajat
Kahirupan damel: Pompa ieu ngagantikeun pompa lami anu sanés, pompa lami hirup damel kirang ti hiji bulan. Klién ngawartosan éta henteu aya kajadian saatos sabulan. Klién jarang mésér suku cadang dugi ka ayeuna.
Pos sateuacanna: Klién: Pertambangan tambaga Chili
Pos salajengna: Klién: Penambangan tambaga Filipina
TypeInfo: Conto Rakan

Klién: Tambang tambaga Chili

Panyadia: Dameikingmech
Model pompa: RMD
Jenis: pompa API610 BB4
Cairan ngagawekeun: Cai laut
Titik tugas: Q = 50m3 / h H = 1050m n = 2950rpm
Motor: motor Cina 500Kw
Klién nganggo pompa ieu nyayogikeun cai laut tina sagara ka ming dimana gunung anu luhur. Pompa ieu jalan pisan.
Pos sateuacanna: Klién: Panyebaran tambaga Chili
Pos salajengna: Klién: Cuba Nikel Pertambangan
TypeInfo: Conto Rakan

Klién: leaching tambaga Chili

Klién: leaching tambaga Chili
Panyekel: Damei kingmech
Modeu pompa: TCD150 / 250 & TCD150 / 315
Ketik: API610 VS5 pompa
Bahan bagéan baseuh: SS316L
Cair: Larutan leach hamil
Klaim klién: Kapasitas sareng sirah tiasa nyumponan sarat, damel tetep teu aya geter.
Pos sateuacanna: Klién: Kilang minyak Irkutsk Rusia
Pos salajengna: Klién: Pertambangan tambaga Chili
TypeInfo: Conto Rakan

Klién: Pabrik minyak Irkutsk Rusia

Klién: Pabrik minyak Irkutsk Rusia
Panyadia: Dameikingmech
Tanggal dipasang: Okt, 2013
Modél pompa: CMD25-2315
Sedeng: Fraksi solar (355 derajat celsius)
Pos sateuacanna: Klién: Tutuwuhan Bitumen Kazakhstan
Pos salajengna: Klién: Panyebaran tambaga Chili
TypeInfo: Conto Rakan