SADANGNA Kuat Abrasif Kuat Slurry Pump (Repalce AH)

Pedaran pondok:

Rentang kinerja:

Ukuran: 1-18 inci

Kapasitas: 3-5000m3 / h

Sirah: 5-95m

Bahan: Cr27, Cr28, CD4MCu, bahan palapis karét

Ngégélbungkus segel, segel expeller, segel mechnical.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur desain

Pompa tipe HAD aya pompa cantilevered, horizontal, slurry sentrifugal. Éta cocog pikeun nganteurkeun slurries kapadetan rendah pikeun departemén metalurgi, pertambangan, batubara sareng bahan bangunan. Segel aci ngadopsi segel kelenjar sareng segel sentrifugal.

Pompa tipe HAD ngoperasikeun gancang-gancang kalayan jilid leutik pikeun ngahémat daérah lantai. Piring kerangka gaduh palapis karét anu tahan parobihan, sareng impeller didamel tina logam tahan atanapi karét.

Leungeun baju poros

Perséntase ageung tugas ngamungkinkeun panggunaan segel séntrifugal anu ngaleungitkeun kabutuhan cai sealing.

Segel aci kelenjar

Segel aci jenis kelenjar anu dipak ogé sayogi sareng tiasa dipasangan ku aliran anu lemah atanapi susunan cai segel siram pinuh.

Aci sareng bantalan rakitan

Aci diaméter ageung sareng overhang pondok ngirangan defleksi sareng geter. Bantalan roller beurat-tugas disimpen dina kartrid bantalan anu tiasa dicabut.

Base Pompa

Sajumlah minimum upami ngalangkungan bolts pompa casing kana pigura. Sarana penyesuaian impeller disayogikeun dina posisi anu merenah di handapeun perumahan bantalan.

Casing Luar

Beulah bagian luar casing tina cor atanapi beusi saluran ngandung pelapis baju sareng nyayogikeun kamampuan tekanan operasi anu luhur.

Impeller

Impeller bisa jadi boh kapang elastomer atanapi logam teuas. Sisi jero sealing vanes ngagentos tekanan segel sareng ngaleutikan resirkulasi.

Utas impeller tuang langkung cocog pikeun bubur.

Logam atos gentos sareng liners elastomer anu dibentuk.

Wajah kawin dina palapis logam anu keras dilipél pikeun ngijinkeun alignment positip nalika dirakit sareng ngamungkinkeun komponén janten gampang dihapus pikeun ngagantian.

Cingcin segel hidrolik masihan panyegelan positif antara rupa jalangan.

Aplikasi

Alumina, Pertambangan tambaga, Bijih beusi, minyak Gas, Batubara, Industri listrik, Fosfat, Bauxite, Emas, Potash, Wolfram, Utilitas saluran cai, Gula, Bako, pupuk Kimia.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami