HFD Horizontal Froth Pump (Repalce AHF)

Pedaran pondok:

Kinerja:

Ukuran: 2-14 inci

Kapasitas: 0-3151m3 / h

Sirah: 0-37m

Materail: CR27, Cr28, CD4MCu, karét kapal


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur desain

Pompa HFD Slurry mangrupikeun pompa slurry froth duty abrasive-beurat. aplikasi na ngompa slurry ku froth nekad. tina impeller agul desain-inducer khusus pikeun méréskeun masalah ieu kalayan gampang.

Candak sakedik sakedik, efisiensi tinggi.

Parancah froth khusus kalayan ukuran inlet ageung, manpaat ieu pikeun padet ukuran ageung sumping Aya bédana antara pompa bubur bubur sareng bubur normal. Pompa bubur HFD kinerja tinggi pikeun ngompa bubur viskositas tinggi.

Masalah nanganan és dina sababaraha prosés sirkulasi tiasa ngareureuwaskeun pisan. Bolu sering bakal hawa ngabeungkeut pompa standar. Impeller agul froth ngabéréskeun masalah ieu. Hasilna jauh langkung heureuy, pamilihan pompa anu langkung alit, sareng efisiensi anu langkung luhur. Slurries anu lega

Mangpaat tambahan tina desain impeller froth sareng inlet ageung ieu nyaéta naékkeun watesan konséntrasi padet anu tiasa dikendalikeun ku pompa sentrifugal. Kusabab masalah utama pikeun nanganan tuang idéntik sareng nanganan slurries kentel, nampi bubur kana pompa supados tiasa dipompa, pompa ieu kabuktosan janten palaku tinggi dina slurries kentel média padet. Salaku tambahan, masalah aliran pasang surut anu umum pikeun desain pompa sentrifugal anu sanés dina aliran low dileungitkeun dina slurries kentel. Industri tambang mangrupikeun conto utami tina operasi anu dibahanan masalah froth sareng viskositas anu luhur. Dina pembebasan mineral tina bijih, éta sering diapungkeun ngalangkungan panggunaan agén flotasi anu kuat. Gelembung tangguh mawa tambaga, molibdenum atanapi buntut beusi pikeun dipulihkeun sareng salajengna diolah. Gelembung anu tangguh ieu nyiptakeun karusakan ku pompa bubur standar anu sering nyababkeun pamilih pompa anu ageung teuing sareng henteu épisién. Pompa Froth ukuranana langkung alit sareng langkung éfisién. The inducer impeller sareng inlet ageung pisan épéktip assure froth atanapi kentel lebet kana impeller anu ngamungkinkeun pompa pikeun ngangkutna ka tujuan salajengna. Biaya listrik anu langkung handap, operasi anu tiasa diandelkeun, ngirangan pisan surging sareng tanki tumpukan ngalangkungan ngagunakeun pompa froth langkung seueur gampang dianggo.

Aplikasi

Lahir tina pompa froth ngajawab dua masalah dina pertambangan: froth, cairan viskositas tinggi.

Pompa ieu tiasa seueur dianggo dina tambang tambaga, tambang alumina, bijih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami