Warta

  • Promosi Masker di Chili

    Dina Maret, 2020, panyebaran virus corona di Cina diringankeun. Sedengkeun ngadamel panyalindungan anu saé ngalawan panyebaran coronavirus, perusahaan urang aktipkeun deui padamelan sareng produksi kanggo nyiapkeun padamelan anu ditunda salami waktos coronavirus nyebar pisan ...
    Maca deui
  • Proyék pompa asam sulfat Éropa

    Salaku produsén ngarah tina Pompa Sentrifugal Kawat Heavy API 610, bangga kana kasuksésan anu ningkat dina nyayogikeun pompa HLY na dina pasar minyak sareng gas. Desain diffuser anu khas, masing-masing diparios sareng mesin lengkep, sadaya modél HLY ngirangan beban radial ...
    Maca deui
  • 3D scanning

    Scanning 3D

    Geornagic Qualify mangrupikeun parangkat lunak pamariksaan anu dibantuan ku komputer anu dikembangkeun ku perusahaan geomagic Amérika. Babandingan antara modél CAD sareng bagian anu didamel langsung. Dina raraga ngawujudkeun deteksi gancang tina produk, sareng ningalikeun kalayan intuitif sareng gampang ...
    Maca deui