Pompa TCD Cyclo Vortex (Repalce TC)

Pedaran pondok:

Rentang kinerja:

Ukuran: 2-10nches

Kapasitas: 3-1400m3 / h

Sirah: 4-40m

Bahan: Cr27, Cr28, CD4MCu,

Ngégélbungkus segel


Detil Produk

Tanda Produk

The TCD Pumps dirancang khusus pikeun panggunaan kontinyu dina aplikasi jinis bubur kalayan partikel sénsitip anu langkung ageung atanapi rusak. Kisaran pompa vortex ieu tiasa nahan partikel anu ageung ogé lemes pisan, khususna dimana dégradasi partikel anu janten perhatian. Jilid ageung propil internal, digabungkeun sareng desain impeller kabuka anu reses, ngirangan interaksi partikel sareng ngawatesan poténsial sumbatan.

Desain sareng Fitur Unik

1. Desain henteu-garis sadayana logam tina komponén baseuh cocog pikeun duanana konfigurasi desain vertikal sareng nangtung.

2. Desain impeller resés unik nyetél pusaran internal, anu mindahkeun énergi kana médium anu nuju dipompa. Pangalihan énergi "lemes" ieu ngabatesan jumlah dégradasi partikel sacara signifikan upami dibandingkeun sareng pompa konvensional.

3. Inlet sareng outlet anu sami ukuranana ngabentuk ukuran partikel maksimum anu ngompa tiasa ngadamel ngawatesan poténsial sumbatan anu tiasa timbul nalika ngompa partikel ageung.

4. Desain casing volume ageung ngirangan laju salajengna ngirangan ageman sareng degradasi partikel.

5. Majelis bantalan anu mantep, diwangun ku rol taper anu beurat-tugas, overhang aci minimum sareng aci diaméter ageung kaku nyumbang kana operasi gratis dina konfigurasi horizontal sareng nangtung.

6. Unik "-10" (dash 10) rakitan tutup-panutup anu kalebet V-Seals, cingcin piston ganda sareng flinger éksternal kalayan labyrint lubricated gajih anu baku dina majelis bantalan horizontal.

7. Kasadiaan susunan spindle nangtung nyaéta standar sareng panjang aci bénten-bénten sesuai kisaran pompa WarmanVSD (SP) sareng VSDR (SPR) normal.

Aplikasi

Tugas Mindahkeun Karbon

Partikel "Lemes"

Limbah sareng Épéktip

Bit Gula

Konsentrasi Inten

Tugas Gunting Girang

Industri Pangan

Tuang Umum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami